Υπηρεσίες Ιατρείου

Υπηρεσίες Ουρολογικών Ιατρείων Σταύρου Καζαντζίδη

Στα ιατρεία του Ουρολόγου Χειρουργού Σταύρου Καζαντζίδη, πραγματοποιείται κλινική εξέταση από τον Ιατρό και λήψη πλήρους ιστορικού. Επίσης, πραγματοποιείται πλήρης Ουρολογικός και Ανδρολογικός διαγνωστικός έλεγχος αλλά και μικροεπεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ιατρείο, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει. Με τον πλήρη κλινικό, διαγνωστικό κι εργαστηριακό έλεγχο, μπορεί να τεθεί η σωστή διάγνωση και να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία στο πρόβλημα σας με μία επίσκεψη.

Εξοπλισμός

Διαγνωστικές εξετάσεις

Ενδοσκοπική εξέταση, με την οποία ελέγχουμε παθήσεις της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης. Διενεργείται με σύγχρονο, εύκαμπτο κυστεοσκόπιο, τελευταίας γενιάς που κάνει την εξέταση εύκολη και ανώδυνη. Αποτελεί την εξέταση εκλογής, σε περιπτώσεις αιματουρίας, όπως και τακτικής παρακολούθησης στις περιπτώσεις θηλωμάτων της ουροδόχου κύστεως.

Αποτελεί την βασική εξέταση για την μέτρηση των παραμέτρων της ούρησης και τη διάγνωση των ποιοτικών διαταραχών της.

Με την εξέταση αυτή γίνεται η διαφορική διάγνωση των παθήσεων του προστάτη, που συνοδεύονται από αυξημένες τιμές του PSA . Διενεργείται με τη βοήθεια διορθικού υπερηχογράφου, υπό τοπική αναισθησία και θέτει την οριστική διάγνωση στις περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη. Η πιο σύγχρονη και πιο υψηλής ακριβείας στη διάγνωση fusion βιοψία προστάτη, διενεργείται στην Κλινική.

Μικροεπεμβάσεις

Στο χώρο του ιατρείου, διενεργούνται εκτός από τον πλήρη διαγνωστικό έλεγχο του ασθενούς και πληθώρα μικροεπεμβάσεων.

Στην Κλινική

Στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται προηγμένος απεικονιστικός εξοπλισμός (μαγνητική τομογραφία, αξονική τομογραφία κ.α), νοσηλεία ή χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς, ο Ουρολόγος Χειρουργός Σταύρος Καζαντζίδης, συνεργάζεται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης αλλά και όλες τις σύγχρονες κλινικές της πόλης, με κριτήριο τις ανάγκες εξοπλισμού και την επιθυμία του ασθενούς.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ