+30 2310 225050

+30 2310 784998

Επικοινωνία

Ουρολογικό Ιατρείο

Στα ιατρεία

 

Πραγματοποιείται όλος ο σύγχρονος Ουρολογικός κι Ανδρολογικός διαγνωστικός έλεγχος όπως:

 

Ουρολογικοί υπερήχοι:

- Έγχρωμο υπερηχογράφημα νεφρών, ουροδόχου κύστης και προστάτη.

-Διορθικό υπερηχογράφημα προστάτη που αποτελεί την πιο ακριβή απεικονιστική μέθοδο του προστάτη.

-Έγχρωμο υπερηχογράφημα οσχέου, με αναλυτική απεικόνιση για όγκους των όρχεων, καθώς και triplex, για περιπτώσεις κιρσοκήλης και υπογονιμότητας

- Έγχρωμο triplex πέους, στις περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, για τη διάγνωση προβλημάτων στύσης.

 

Ουροροομετρία:

Αποτελεί την βασική εξέταση για την μέτρηση των παραμέτρων της ούρησης και τη διάγνωση των ποιοτικών διαταραχών της.

 

Κυστεοσκόπηση:

Ενδοσκοπική εξέταση, με την οποία ελέγχουμε παθήσεις της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης. Διενεργείται με σύγχρονο, εύκαμπτο κυστεοσκόπιο, τελευταίας γενιάς  που κάνει την εξέταση εύκολη και ανώδυνη. Αποτελεί την εξέταση εκλογής, σε περιπτώσεις αιματουρίας, όπως και τακτικής παρακολούθησης στις περιπτώσεις θηλωμάτων της ουροδόχου κύστεως.

 

Βιοψία προστάτη:

Με την εξέταση αυτή γίνεται η διαφορική  διάγνωση των  παθήσεων του προστάτη, που συνοδεύονται από αυξημένες τιμές του PSA . Διενεργείται με τη βοήθεια διορθικού υπερήχογράφου, υπό τοπική αναισθησία και θέτει την οριστική διάγνωση στις περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη.

 

Μικροεπεμβάσεις:

Στο χώρο του ιατρείου, διενεργούνται εκτός από τον πλήρη διαγνωστικό έλεγχο του ασθενούς και πληθώρα μικροεπεμβάσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται η τοποθέτηση κι αλλαγή ουροκαθετήρων όλων των τύπων, διαστολές στενωμάτων ουρήθρας, αφαίρεση ουρητηρικού stent ( pig tail ), ήλεκτροκαυτηριασμός κονδυλωμάτων, πλαστική αποκατάσταση βραχέως χαλινού πέους, αφαίρεση μικρών δερμοειδών και σμηγματογόννων κύστεων πέους και οσχέου, καθώς και άλλων μικροεπεμβάσεων των έξω γεννητικών οργάνων.

 

 

Στην Κλινική

 

Στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται νοσηλεία ή χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς, ο ιατρός συνεργάζεται με όλες τις γνωστές και σύγχρονες κλινικές της Θεσ/νίκης. Πραγματοποιεί σχεδόν όλο το φάσμα των κλασσικών και σύγχρονων ουρολογικών χειρουργικών επεμβάσεων, είτε ανοιχτών, είτε ενδοσκοπικών, είτε λαπαροσκοπικών.

 

 

Με τον πλήρη κλινικό, διαγνωστικό κι εργαστηριακό έλεγχο, μπορεί να τεθεί η σωστή διάγνωση και να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία στο πρόβλημα σας με μία μόνο επίσκεψη.

Design by Kallionidis Pandelis /  www.gorilla.gr  /  Gorilla Technology