+30 2310 225050

+30 2310 784998

Επικοινωνία

Ουρολογικό Ιατρείο

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Καζαντζίδης Σταύρος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή το 1998. Έλαβε την ειδικότητα Ουρολογίας στο Νοσοκομείο Παναγία  Θεσσαλονίκης το 2008, ενώ το 2009 μετά από επιτυχείς εξετάσεις στην Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία, πήρε τον τίτλο του Fellow of the European Board of Urology (FEBU).

 

Ακολούθησε μετεκπαίδευση με συνοδό τίτλο επάρκειας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, από το ΕΚΑΒ Θες/νίκης.

Εργάστηκε σαν Επικουρικός Επιμελητής, στην Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσ/νίκης (2009 -2010).

Έκτοτε παραμένει επιστημονικός συνεργάτης κι υπεύθυνος στο Ογκολογικό ιατρείο του καρκίνου του Προστάτη και του καρκίνου της Ουροδόχου Κύστεως, της Β΄ Πανεπιστημιακής  Ουρολογικής Κλινικής.

 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε ουρολογικά συνέδρια και ημερίδες, ενώ είναι συγγραφέας πολλών εργασιών στον περιοδικό ιατρικό τύπο καθώς και σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

 

Σήμερα ο Καζαντζίδης Σταύρος, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θες/νίκης και στα Διαβατά. Ασκεί την Ουρολογική ειδικότητα στα πρότυπα που ορίζουν οι κατευθυντήριες οδηγίες της European Association of Urology.

 

Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και της European Association of Urology.

 

 

Fellow of

Design by Kallionidis Pandelis /  www.gorilla.gr  /  Gorilla Technology